TV Bibla dhe Kurani

Këto dy Televizione, do të transmetojë gjatë 24 orëve, debate të ndryshme në lidhje me “Islamin dhe Krishterimin”, “Biblen dhe Kuranin”.
Gjatë transmetimeve në mes tjerash do të keni mundësin që të ndiqni Debate dhe Ligjerata të cilat nuk kanë qenë të publikuara apo të transmetuara në internet më parë.

Ligjëruesit do të jenë nga teologët e huaj por edhe shqiptar, gjithashtu ligjërues do të jenë edhe nga të krishterë që kanë pranuar Islamin dhe që tregojnë arsyen e kthimit të tyre në fenë Islame.

Gjatë transmetimeve në TV do të ndiqni edhe debate të përkthyera në gjuhën boshnjake.

Në qoftëse dëshironi që vec njërin nga TV që të ndiqni atëher klikoni tek shenja TURN OFF, dhe ajo ju ndalet dhe shikoni TV tjetër

Cdo vërejtje, sygjerim dhe ndihmesë e mirepresim me kënaqesi.
Mund të na kontaktoni nëpërmjet adresave tona të dhëna në këtë web faqe, ose të na shkruani direkt nga Menyja “Kontakti”.
Ju urojmë shikim të këndshem gjatë transmetimeve tona.

P.S. Nëse gjatë transmetimit ka pengesa, atëherë kjo vjen nga rrjeti i dobët i internetit që posedoni në ato momente. Gjithashtu nëse ndodhë që TV të mos tju hapet menjëher atëherë bënia REFRESH faqes.