Libraria

TROJSTVO – Vjekovna Misterija Hrišćanstva

Sadržaj i zaključci ove knjige na bosanskom jeziku Sadržaj “U ime Oca i Sina i svetoga Duha”, je dogma koju hrišćanstvo nudi čovječanstvu. Ovo je suština i temelj hrišćanstva. Ako ne vjeruješ i nisi kršten po ovoj formuli, nisi hrišćanin. Ova doktrina je jedna od najvažnijih učenja crkve. To je kamen temeljac hrišćanske vjere. Dakle, doktrina trojstva uči nas da ... Shfaq »

TRINITY – A Christian Mistery over Centuries

Summary and conclusion of this book in English Summary “In the name of Father, the Son and the Holy Ghost”, is the doctrine which Christianity offers to mankind. This is the essence, the basis of Christianity which, if you do not believe in it or do not submit yourself to it you cannot be a Christian. This doctrine is one ... Shfaq »

TRINITETI-Misteri shekullor i Krishterimit

Autori: Senad Maku Një përmbajtje e shkurtër në lidhje me librinMarrë në përgjithësi librin e kam ndarë në tre kapituj. Në kapitullin e parë e kam titulluar “HISTORIA E TRINITETIT”, ku fillimisht kam folur për Doktrinën e Trinitetit te fetë tjera, historinë e saj si doktrinë dhe Doktrinën e Trinitetit siç e besojnë të krishterët. Kapitulli I Historia e Trinitetit ... Shfaq »

NDIHMO në përkthimin e librit

KLIKO: Një përmbajtje e shkurtër në lidhje me librin në gjuhën shqipe. KLIKO: Sadržaj i zaključci ove knjige na bosanskom jeziku. KLIKO: KONTRIBUTI NË ZHIRO LLOGARI BANKARE Shfaq »

Përkraheni Punën Tonë

I nderuari lexues. Ju drejtohemi me këtë shkresë të gjithë atyre që kanë shprehur dëshirën dhe vullnetin e mirë që të jenë pjesë e aktiviteteve tona në përhapjen e së vërtetës dhe duke ftuar njerëzit në besimin e pastër Hyjnorë. Kërkojmë nga ju i dashuri lexues, që të bëheni pjesë e këtij karavani thirrës, në botimin dhe shpërndarjen e librave ... Shfaq »