Priftërinjt pyesin, Hoxhallarët përgjigjen.

Priftërinjt pyesin, Hoxhallarët përgjigjen.

  Prift__rinjt___pyesin_dhe_hoxhallar___p__rgjigje1.pdf (2,1 MiB, 344 hits)