NJOFTIM për ju vizitorë të nderuar ….

NJOFTIM për ju vizitorë të nderuar ….

Vizitorë të nderuar, nëse ju jeni dakord me të vërtetat dhe studimet që i bëhen Librave të Shenjta (Biblës dhe Kuranit) dhe dëshironi që këto të bëhen edhe më tërheqëse për të tjerët, atëherë ka mjaft gjëra që ju mund të bëni në këtë aspekt:

1. Ju mund t’ua propozoni këtë faqe interneti miqve tuaj dhe t’i nxisni që ta shikojnë atë. Ju mundeni që përmes faqës sonë BibladheKurani t’iu dërgoni një postë elektronike (e-mail) atyre që i njihni dhe t’ua bëni të njohur këtë faqe. E tërë ajo që ju duhet të bëni është të shtypni në rubriken ABONOHU PËR ARTIKUJT E RINJ emailin e personit që dëshironi ta njoftoni, ky akt nuk ju merrë më tepër se një apo dy sekonda. Në këtë mënyrë ju do të bëni një shërbim të madh në përhapjen, vetëdijësimin e atyre që dëshirojnë të njohin të vërtetën.

2. Ju mund të na ndihmoni në publikimin e artikujve tuaj, qofshin ato autoriale apo përkthime të kësaj natyre, duke na dërguar në email adresat e shënuara në webfaqe, pastaj ne do ti postojme punimet e juaja në rubriken ARTIKUJT E BASHKPUNTORËVE.. Ju falënderojmë nëse na kontaktoni për këtë.

3. Ju mund të i dërgoni rregullisht artikujt e kësaj webfaqeje në revistat, webfaqet elektronike dhe gazetat me të cilat ju jeni në kontakt.

4. Ju mund të na kontaktoni për të publikuar, për ti printuar (apo botuar) dhe për të shpërndarë librat e autorit të z. Senad Maku, pa pasur nevoj të paguani taksat për të drejtat e autorit, me një kusht të vetëm: që teksti origjinal të mos shtrembërohet.

5. Nëse keni shprehur dëshirën dhe vullnetin që të jenë pjesë e aktiviteteve tonë. Në lidhje me shtypjen, botimin dhe shpërndarjen e librave tonë që botohen dhe që do të botohen dhe përkthehen dhe të shpërndahen FALAS, mund të na ndihmoni edhe përmes donacioneve tuaja, aq sa ju keni mundësi, qoftë edhe një euro e vetme, duke u bërë edhe ju bashkveprues në sevape dhe thirjen tonë në të vërtetën Islame.

  • Zhiro llogarit bankare për kontributin tuaj, mund ti gjeni këtu KLIKO.  Ju falënderojmë gjithashtu në kontributin tuaj.

Lidhur me këto pika dhe të gjitha aktivitetet tjera që i takojnë këtij qëllimi na kontaktoni në bibladhekurani@gmail.com

Këto aktivitete, të bëra për hirë të Zotit, do të sjellin përfitime të rëndësishme shpirtërore. Kjo sepse edhe Allahu i Lartmadhëruar e thotë në Kuran: “Kush ofron ndihmë të mirë, do të ketë pjesë nga ajo” (Kuran, 4:85)

Një koment

  1. Selam alejkum….Allahu ju shperblefte me te mirat e xhenetit per kte pune shume efikase ne kete drejtim ku pak jane te njohur detajisht me studimin shkrimin analogjine dhe krahasimin e shkrimeve te shejnta edhe nje here Allahu ju ruajt dhe ua mundesoft vazhdimin dhe zgjerimin e metejshem te kesaj pune te hajrit.
    Selam nga Dritan Muca …elbasan Albania

Lini një Përgjigje

Email adresa juaj nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shenjuar *

*